Hem » Sagt om Kareliso

Att med färg, form, lera, musik, berättelser och ord få möjlighet att gestalta sin tillvaro, bakgrund och framtidsvision är läkande för både kropp och själ. Elisabets kloka lotsning och hjälp både med material och tankar gör allt mycket tydligt. Tillsammans med andra i gruppen har vi fått göra fantastiska resor.” Deltagare Symbolkurs 2014

Symbolpedagogik är en metod till rikare bildspråk. Förståelsen för sitt inre arbete får mening, riktning och struktur. Att spegla varandra i gruppen reflekterar livet och gör det mer levande.” Deltagare Symbolworkshop 2014

 ”Helgen väckte min lust att måla igen. Jag fick verktyg som hjälp när kreativiteten är blockerad. Elisabet är en generös ledare som bjuder på sig själv & skapar ett härligt arbetsklimat.” Deltagare Vedic Art 2015
 
”Letar efter mål och en harmoni. Med symboliska bilder och spotlight på min personlighet hittar jag vägen vidare. Med några blickar över axeln men mest med siktet framåt.” Om samtal 2015.

 

”Jag fick hjälp att hitta tillbaka till mig själv och mitt förhållande. Din närvaro och ditt lugn gör att jag kan prata öppet, jag är ärlig mot mig själv och dig. Du har lärt mig att inte vara rädd, ta itu med det jag inte förstår när det dyker upp, en fråga i taget.” Om Samtal 2018